Babyearing consultation

/slyngeworkshop 

at your place in Copenhagen.
I can help you with everything babywearing related. English page is coming, but for now, the old danish version. Please contact me with any question!

Du får styr på:​

  • Hvordan man vikler sit barn - frontbæring. 

  • Valg af den rigtige vikle

  • Anatomi 

  • Sikkerhed

  • Praktiske tips

  • Amning i slynge

 

Du kan booke mig online, se min kalender og vælge, hvornår det passer dig bedst!

 

Når du vælger dato, så får du mulighed for at skrive en note. Skriv hvor hvor gammel er dit barn og hvad er din forventning eller tidligere erfaring.

 

"Jeg er begyndt at bære Elvira i vikle. Og at jeg elsker det! Det har hele tiden været min tanke, at Elvira i sine første mange måneder skulle være helt tæt på mig – både ude og hjemme! (...)Så jeg besluttede at prøve en vikle fra Slyngekompagniet af og fik ejeren, Daniela, til at komme ud til en workshop, hvor Mark og jeg blev instrueret i at vikle korrekt. Og det er den bedste beslutning nogensinde! Jeg har nu båret Elvira i vikle i to ugers tid, og jeg er SÅ glad for det! Det føles helt rigtigt! Elvira sidder simpelthen så godt, og hun falder prompte i søvn, hvis hun er træt."

Priser:

Hjemme: 1240 kr. ca 1,5 time

14 days acces to me

via email to follow up

 

Afbudspolitik

Der meldes afbud 24 timer før aftalte tid. Ellers påregnes gebyr på 50% af den bestilte session.

 

Det er muligt at ombooke din workshop, hvis I bliver syge. Dettte må dog ske højst 1 gang og senest 2 timer inden workshops start.

"Først og fremmest er jeg bare virkelig glad for, nu at være ordentligt instrueret i det hele. Jeg føler jeg har helt styr på hvordan man bruger en strækvikle, som er den Daniella anbefaler at jeg bruger de første måneder. Når baby så bliver større og tungere kan det være en fordel at benytte sig af en fastvikle (f.eks denne her, hvor smuk er den ikke lige). Det giver god mening."